نحوه خوردن انجیر زرد شیرازی با حداکثر لذت، دستور العمل زیر به شما خواهد گفت. دسر پنیر کوتیج با انجیر و کلوچه می تواند به یک انتخاب برتر در یک شام خانوادگی تبدیل شود. و درست کردنش 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
و اگر قبلاً مربا با انجیر را به خاطر دارید، به این ایده توجه کنید: میتوانید مربا را به سسهای تند اضافه کنید این کار را در هندوستان، شیرینیها و حتی نان انجام میدهند در اسپانیا این کار را انجام میدهند.
نحوه پختن:
آروگولا و یا اسفناج را بشویید و خشک کنید. انجیرها را بشویید و خشک کنید، هر میوه را از وسط نصف کنید. گوجه فرنگی های گیلاسی را بشویید و از وسط نصف کنید.
مواد را در یک کاسه سالاد بریزید. با انار بپاشید. سالاد را با سس بالزامیک و آب لیمو بپاشید. :کاناپه با انجیر
شما نیاز دارید (برای یک سیخ):
یک تکه انجیر
پنیر موزارلا یا فتا
تکه ای از آناناس
نحوه پختن:
یک ورقه انجیر را برش دهید، آن را به سیخ بکشید. توپ موزارلا یا مکعب فتا را اضافه کنید. سیب زمینی با انجیر شما نیاز خواهید داشت:
سیب زمینی 300 گرم
انجیر (برای هر 3 سیب زمینی – 1 انجیر)
روغن زیتون
شاخه رزماری
نحوه پختن:
سیب زمینی را آب پز کنید.
انجیر را برش بزنید.
سیب زمینی را با رزماری و انجیر در روغن زیتون سرخ کنید.
مربای انجیر
شما نیاز خواهید داشت:
انجیر – 1 کیلوگرم
شکر – 500 گرم
آب – 200 میلی لیتر
پوست نصف پرتقال
تکه کوچک زنجبیل تازه
نحوه پختن:
انجیرهای شسته شده را داخل قابلمه بریزید. شکر و آب را اضافه کنید. با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.
از روی آتش بردارید و خنک کنید.
پوست پرتقال و زنجبیل را رنده کرده و اضافه کنید. هم بزنید و 20 دقیقه دیگر روی آتش ملایم قرار دهید. آیا انجیر تازه دوست دارید.