کارن آکوری، بنیانگذار درنچ گفت که او این دستور غذا را به دلایل زیادی دوست دارد، از جمله اینکه به روده استراحت بدهد، ردپای جهانی او را کاهش دهد، حیوانات را نجات دهد.
خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهد و او را در مسیر تغذیه سالم نگه دارد. او آن را با سس و ماریناد عسل مرکبات وینگرت خود جفت می کند.
- 1 پوند کلم پیچ یا کلم پیچ بچه، شسته شده، دم کرده و خرد شده، می توانید از کلم پیچ از قبل شسته شده و خرد شده استفاده کنید، در صورت استفاده از کلم پیچ، نیازی به جدا کردن ساقه و خرد کردن آن نیست
- 3/4 تا 1 فنجان خلال بادام یا فندق خرد شده
- 1 فنجان دانه انار تازه
- 1 فنجان پنیر پارمزان خرد شده
- 1/2 فنجان کینوا خشک
- بطری 12 اونس آبغوره سس و ماریناد عسل مرکبات وینگرت
کینوا را طبق دستورالعمل جعبه آماده کنید. با این حال، از نسبت یک به یک استفاده کنید. 1/2 فنجان کینوا و 1/2 فنجان آب را در یک قابلمه اضافه کنید.
کینوا را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. از تابه خارج کنید و بگذارید خنک شود.
کینوا وقتی پخته می شود حجم آن حدود سه برابر افزایش می یابد، بنابراین از همه اینها در سالاد خود استفاده نخواهید کرد.
خلال بادام یا فندق را روی حرارت متوسط با حدود دو قاشق چایخوری روغن زیتون تفت دهید در حدی که تابه را کمی بپوشاند.
به طور مداوم با قاشق هم بزنید تا برای چند دقیقه کمی طلایی شود اما مراقب باشید که آجیل به راحتی بسوزد. سپس از تابه بردارید و بگذارید خنک شود.
در حالی که کینوا و آجیل در حال خنک شدن هستند، کلم پیچ را بشویید، ساقه آن را جدا کرده و خرد کنید.
با استفاده از دستکش های سرویس غذا، سبزی ها را با مقدار دلخواه وینگرت عسل مرکبات “آغشته کنید”