نارنگی پوست سبز حاوی مقدار زیادی ویتامین C

نارنگی جنگلی سرشار از فلاونوئیدها مانند نارینژنین، نارینگین، هسپرتین است که برای سلامت قلب و عروق ما بسیار مفید است.

مطالعات مختلف ثابت کرده است که مصرف نارنگی برای کاهش کلسترول بد بدن و افزایش کلسترول خوب بدن بسیار مفید است.

LDL یا کلسترول بد عامل اصلی انواع بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی، سکته قلبی و غیره است.

جدا از این نارنگی دارای آنتی اکسیدانی مانند فلاونوئیدها و ویتامین C نیز می باشد که به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به اندام های قلبی عروقی ما کمک می کند.

از سرطان در سیستم قلبی عروقی جلوگیری می کند.

همانطور که قبلاً در بالا توضیح دادیم نارنگی پوست سبز حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که برای مغز ما بسیار مفید است.

ویتامین C به جلوگیری از خطر آلزایمر یا سایر مشکلات مرتبط با مغز کمک می کند.

مطالعات ثابت کرده اند که مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین C مانند نارنگی ژاپنی برای سلامت مغز ما مفید است و فعالیت نورون های مغز را بهبود می بخشد.

علاوه بر این نارنگی حاوی مقدار زیادی آهن نیز می باشد که تامین مقدار مناسبی از مواد مغذی و اکسیژن را تضمین می کند که عملکرد مغز را تقویت می کند.

با توجه به مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در نارنگی کلمانتین، برای جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان بسیار مفید است.

آنتی اکسیدان به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند که می توانند باعث جهش سلول های سالم شوند و آنها را به سلول های سرطانی تبدیل کنند.

 

  • منابع:
    1. HEALTH BENEFITS OF TANGERINE
  • تبلیغات: 
    1. با روغن کنجد زیبایی پوست خود را چندبرابر کنید!
    2. کشوری که دارای انسان های فرا زمینی می باشد!
    3. شکار ماهی با استفاده از نبات شیرین
    4. فوبیای یک کودک ۷ ساله به شلوار!