انجیر

نحوه خوردن انجیر زرد شیرازی با حداکثر لذت، دستور العمل زیر به شما خواهد گفت. دسر پنیر کوتیج با انجیر و کلوچه می تواند به یک انتخاب برتر در یک شام خانوادگی تبدیل شود. و درست کردنش 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

و اگر قبلاً مربا با انجیر را به خاطر دارید، به این ایده توجه کنید: می‌توانید مربا را به سس‌های تند اضافه کنید این کار را در هندوستان، شیرینی‌ها و حتی نان انجام می‌دهند در اسپانیا این کار را انجام می‌دهند.

انجیر

نحوه پختن:

آروگولا و یا اسفناج را بشویید و خشک کنید. انجیرها را بشویید و خشک کنید، هر میوه را از وسط نصف کنید. گوجه فرنگی های گیلاسی را بشویید و از وسط نصف کنید.

مواد را در یک کاسه سالاد بریزید. با انار بپاشید. سالاد را با سس بالزامیک و آب لیمو بپاشید. :کاناپه با انجیر

شما نیاز دارید (برای یک سیخ):

یک تکه انجیر

پنیر موزارلا یا فتا

تکه ای از آناناس

نحوه پختن:

یک ورقه انجیر را برش دهید، آن را به سیخ بکشید. توپ موزارلا یا مکعب فتا را اضافه کنید. سیب زمینی با انجیر شما نیاز خواهید داشت:

سیب زمینی 300 گرم

انجیر (برای هر 3 سیب زمینی – 1 انجیر)

روغن زیتون

شاخه رزماری

نحوه پختن:

سیب زمینی را آب پز کنید.

انجیر را برش بزنید.

سیب زمینی را با رزماری و انجیر در روغن زیتون سرخ کنید.

مربای انجیر

شما نیاز خواهید داشت:

انجیر – 1 کیلوگرم

شکر – 500 گرم

آب – 200 میلی لیتر

پوست نصف پرتقال

تکه کوچک زنجبیل تازه

نحوه پختن:

انجیرهای شسته شده را داخل قابلمه بریزید. شکر و آب را اضافه کنید. با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.

از روی آتش بردارید و خنک کنید.

پوست پرتقال و زنجبیل را رنده کرده و اضافه کنید. هم بزنید و 20 دقیقه دیگر روی آتش ملایم قرار دهید. آیا انجیر تازه دوست دارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *