انجیر زرد شیرازی موجب افزایش انرژی در هنگام صبح می شود

نحوه خوردن انجیر زرد شیرازی با حداکثر لذت، دستور العمل زیر به شما خواهد گفت. دسر پنیر کوتیج با انجیر و کلوچه می تواند به یک انتخاب برتر در یک شام خانوادگی تبدیل شود. و درست کردنش 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

و اگر قبلاً مربا با انجیر را به خاطر دارید، به این ایده توجه کنید: می‌توانید مربا را به سس‌های تند اضافه کنید این کار را در هندوستان، شیرینی‌ها و حتی نان انجام می‌دهند در اسپانیا این کار را انجام می‌دهند.

انجیر

نحوه پختن:

آروگولا و یا اسفناج را بشویید و خشک کنید. انجیرها را بشویید و خشک کنید، هر میوه را از وسط نصف کنید. گوجه فرنگی های گیلاسی را بشویید و از وسط نصف کنید.

مواد را در یک کاسه سالاد بریزید. با انار بپاشید. سالاد را با سس بالزامیک و آب لیمو بپاشید. :کاناپه با انجیر

شما نیاز دارید (برای یک سیخ):

یک تکه انجیر

پنیر موزارلا یا فتا

تکه ای از آناناس

نحوه پختن:

یک ورقه انجیر را برش دهید، آن را به سیخ بکشید. توپ موزارلا یا مکعب فتا را اضافه کنید. سیب زمینی با انجیر شما نیاز خواهید داشت:

سیب زمینی 300 گرم

انجیر (برای هر 3 سیب زمینی – 1 انجیر)

روغن زیتون

شاخه رزماری

نحوه پختن:

سیب زمینی را آب پز کنید.

انجیر را برش بزنید.

سیب زمینی را با رزماری و انجیر در روغن زیتون سرخ کنید.

مربای انجیر

شما نیاز خواهید داشت:

انجیر – 1 کیلوگرم

شکر – 500 گرم

آب – 200 میلی لیتر

پوست نصف پرتقال

تکه کوچک زنجبیل تازه

نحوه پختن:

انجیرهای شسته شده را داخل قابلمه بریزید. شکر و آب را اضافه کنید. با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.

از روی آتش بردارید و خنک کنید.

پوست پرتقال و زنجبیل را رنده کرده و اضافه کنید. هم بزنید و 20 دقیقه دیگر روی آتش ملایم قرار دهید. آیا انجیر تازه دوست دارید.